Autosloop Den Haag

Uw sloopauto verkopen aan Autosloop Den Haag?

Voor het verkopen van uw sloopauto bent u bij Autosloop Den Haag aan het juiste adres. Of u auto nu niet meer door de keuring komt? Of u heeft een andere reden om u auto te verkopen en op te laten halen door Autosloop Den Haag. Bel ons op 085-7600131 u krijgt meteen een inkoper aan de lijn. U krijgt direct een bod, en hij neemt de gegevens met u door voor het eventueel ophalen afrekenen en vrijwaren van u auto.

Sloopauto online aanmelden bij Autosloop Den Haag?

Autosloop Den Haag ophalen

Uw sloopauto vrijblijvend online aanmelden rechts op deze pagina werkt sneller en bespaart u de belkosten.
Na aanmelding staat uw sloopauto al bij ons in het systeem. Dan worden de benodigde gegevens alvast door ons aangevuld met de gegevens van de RDW. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om een bod uit te brengen op uw sloopauto.

Sloopauto verkopen via de chat functie?

Deze functie is erg laagdrempelig, en wordt de laatste tijd steeds vaker gebruikt door onze klanten. Om het chatgesprek net zo vlot te laten verlopen als een telefoongesprek !verzoeken wij u er rekening mee te houden dat we informatie nodig hebben over uw sloopauto. U zult begrijpen dat we niet meteen een bedrag kunnen noemen op de vraag “Hallo, wat krijg ik voor mijn sloopauto?”. We zullen altijd eerst om het kenteken vragen? en de woonplaats waar de sloopauto staat. Mocht u het kenteken niet bij de hand hebben, dan is het vermelden van merk, type en bouwjaar ook afdoende voor ons.

Uw schade auto verkopen aan Autosloop Den Haag?

Autosloop Den Haag schadeOok voor het verkopen en op laten halen van een een auto met aanzienlijke schade? bent u bij Autosloop Den Haag aan het juiste adres.
Bel ons op 085-7600131 u krijgt meteen een inkoper aan de lijn die u direct een bod doet, de gegevens met u doorneemt voor het eventueel ophalen afrekenen en vrijwaren van u auto. In geval van een jonge schade auto (bouwjaar na 2002), zullen we eventueel om foto’s vragen, of we gaan indien gewenst ter plekke taxeren.